marți, 2 februarie 2010

de pe la targuri adunate
Târg de chilipiruri şi suveniruri
Cadouri originale pentru Crăciun (Viata Libera, galati)Sunteţi în pană de inspiraţie şi nu aveţi prea mulţi bani pentru cadouri? E bine să trageţi o fugă la Târgul de chilipiruri şi suveniruri organizat la Scena Cafe, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pe lângă faptul că vă veţi face cumpărăturile într-o atmosferă de epocă, veţi putea găsi aici câteva cadouri originale la preţuri acceptabile.

Bijuterii de toate formele şi culorile realizate manual, măşti veneţiene, picturi, felicitări pictate, ornamente de brad din alabastru, aranjamente de Crăciun, haine pentru o costumaţie cu stil, chiar şi poeme gata compuse şi gata scrise.

Toate acestea le puteţi găsi într-un singur loc – la târgul organizat de Constance Vintilă şi Angela Baciu.

Bonus, veţi putea descoperi ultimele tendinţe în materie de manichiură: piercing cu cristaluri Swarovski, ceramică, figurine de sticlă, tot felul de aplicaţii de sezon de la brăduţ, oameni de zăpadă, acadele de pus în pom, măşti şi lista mai poate continua. Mergeţi şi vă convingeţi cu ochii voştri.

Cel mai tânăr vânzător are numai 7 ani, îl cheamă Matei Vintilă şi vrea musai să strângă ceva bani de sărbători, ajutându-şi mama.

Cele mai surprinzătoare lucruri au fost însă felicitările de la Fondul Plastic, create prin 1980 şi rămase nevândute de atunci, scoase şi ele la vânzare la acest târg. Le-am privit cu nostalgie şi emoţie ca pe nişte piese de muzeu pe care le poţi achiziţiona la preţuri mai mult decât acceptabile.

Târgul nu duce lipsă de colindători şi nici de atmosferă de sărbătoare, toţi participanţii purtând ţinute haioase sau retro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Pot deveni coordonatorul nuntii voastre (Wedding planner), capabil sa adune elementele necesare pentru nunta, sa le coordonez perfect in timp record. Cunosc traditiile, protocolul si eticheta din ziua nuntii. Alcatuim impreuna lista de cheltuieli, desfasuratorul, impreuna vom gasi solutii la orice dorinta a voastra sau problema aparuta. Am competenta de a recomanda, decoratiunile, florile, prestatorii de servicii, localurile si saloanele de nunti, astfel incat tu sa eviti negocieri neplacute, sa scutesti bani si timp, singura a grija a voastra sa fie aceea de a te distra la propria nunta. Aveti incredere in mine si veti avea reusita nuntii voastre. tel.07864384996,fb - Coordonator evenimente Londra, UK, mail-officedecoratiuni@yahoo.com