joi, 11 martie 2010

TARG VINTAGE si HANDMADE editia a -5-a cu ocazia FLORIILOR




In perioada 26-28 martie va avea loc targul nostru traditional,cea de-a 5-a editie, tematica generala fiind VINTAGE si HANDMADE, acelasi loc SCENA CAFE PUB.Putem considera ca avem deja experienta in domeniu si m am gandit sa le sugeram expozantilor cateva "ponturi" care sa-i ajute si sa aiba din ce in ce mai mult succes.

1.Tinuta,

musai asortata cu tipul evenimentului.Vei purta din "creatiile" tale (ex:faci bijuterii nu porti la gat Meli-Melo; faci haine nu te imbraci de la Madame sau Kenvelo,etc. Majoritatea dintre noi facem diferenta intre marfa "de acasa" si marfa "de uzina", reactia va fi la modul: "Bine ca-mi vinde mie dar ea nu poarta".
De "8 Martie" fi feminina chiar daca stai la taraba, impresioneaza, lasa stilul sport acasa. De "Craciun" poarta rosu-alb, tinute vesele fie ele sport sau clasice.

2. Mentine contactul vizual

Cand vorbesti cu un client priveste-l in ochi. Nu te uita niciodata in jos sau sa-ti privesti mainile. Dai dovada de timiditate si neincredere in "creatiile" tale. Ti-e rusine cu ele!! Ochii vorbesc si sugestioneaza foarte bine si ...foarte multe. Cum bine stim!!
Cand clientul vorbeste pastreaza contactul vizual, asculta-l, nu-l intrerupe. Clientului ii place sa fie auzit, convins de puterea lui(il conduci din umbra).

3. Zambeste,zambeste,zambeste

Primeste-ti clientul cu un autentic "smile". Lasa problemele departe....O mutra acra nu place nimanui. Totusi incearca sa nu creezi un zambet artificial, fortat.

4. Nu vorbi,vorbi si iar vorbi..

Nu faci impresie buna. Nu convingi doar pisezi. O sa ai parte in loc de "vazut,placut,cumparat" de "vazut,placut,fugitiiiiiiiii"

5. Nu uita sa multumesti

Chiar daca a luat un ac spune multumesc. Asta face parte din categoria....cei 7 ani de acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Pot deveni coordonatorul nuntii voastre (Wedding planner), capabil sa adune elementele necesare pentru nunta, sa le coordonez perfect in timp record. Cunosc traditiile, protocolul si eticheta din ziua nuntii. Alcatuim impreuna lista de cheltuieli, desfasuratorul, impreuna vom gasi solutii la orice dorinta a voastra sau problema aparuta. Am competenta de a recomanda, decoratiunile, florile, prestatorii de servicii, localurile si saloanele de nunti, astfel incat tu sa eviti negocieri neplacute, sa scutesti bani si timp, singura a grija a voastra sa fie aceea de a te distra la propria nunta. Aveti incredere in mine si veti avea reusita nuntii voastre. tel.07864384996,fb - Coordonator evenimente Londra, UK, mail-officedecoratiuni@yahoo.com