marți, 11 mai 2010

targ nou VINTAGE SI HANDMADEDin nou targ VINTAGE si HANDMADE in orasul nostru, vom avea expozanti din CONSTANTA,SUCEAVA,IASI si bineinteles GALATI, intrarea este libera pentru vizitatori.
Ce veti gasi la targul nostru??!! bijuterii si decoratiuni lucrate manual, accesorii,bijuterii, haine vintage si contemporane, carti de anticariat, antichitati, numismatica si nu numai.
Cine va mai fi prezent la targul nostru??! Vernisarea va fi deschisa de trupa de balet a Casei de Cultura a Sindicatelor, va asigur ca sunt niste copii minunati si talentati, vor mai fi prezenti cativa fotografi profesionisti, amintim pe Cristian Nastase si pe Vali Baly,make-up profesionist in tendinte actuale, demonstatii gratuite de CORINA, VALENTINA si COSMINA, iar intr una din seri ne vom delecta cu o trupa de dansatori salsa, de atmosfera placuta si deconectanta o sa va convingeti singuri, doar trebuie sa veniti, nu uitati CLUB ZODIAR, 21-23 mai, orele 11.30-19.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Pot deveni coordonatorul nuntii voastre (Wedding planner), capabil sa adune elementele necesare pentru nunta, sa le coordonez perfect in timp record. Cunosc traditiile, protocolul si eticheta din ziua nuntii. Alcatuim impreuna lista de cheltuieli, desfasuratorul, impreuna vom gasi solutii la orice dorinta a voastra sau problema aparuta. Am competenta de a recomanda, decoratiunile, florile, prestatorii de servicii, localurile si saloanele de nunti, astfel incat tu sa eviti negocieri neplacute, sa scutesti bani si timp, singura a grija a voastra sa fie aceea de a te distra la propria nunta. Aveti incredere in mine si veti avea reusita nuntii voastre. tel.07864384996,fb - Coordonator evenimente Londra, UK, mail-officedecoratiuni@yahoo.com