duminică, 6 martie 2011

DONATI O JUCARIE PENTRU COPIII CARE AU NEVOIE DE UN ZAMBET....

Campania noastra de colectare a jucariilor pentru copii continua cu mare succes. Am strans pina in prezent sute de jucarii, multumesc tuturor celor care au raspuns "prezent"...din orasul nostru, din tara, si cu multe multumiri prieteni mele din Norvegia pentru jucariile si hainutele trimise.
Colecta a inceput in cadrul Targului Handmade "Madame Vintage" editia de martisor, club ZODIAR, continua inca la Casa de Cultura a Sindicatelor, etaj 1, birou Angela Baciu, poet promotor.

Va multumesc tuturor CONSTANCE VINTILA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Pot deveni coordonatorul nuntii voastre (Wedding planner), capabil sa adune elementele necesare pentru nunta, sa le coordonez perfect in timp record. Cunosc traditiile, protocolul si eticheta din ziua nuntii. Alcatuim impreuna lista de cheltuieli, desfasuratorul, impreuna vom gasi solutii la orice dorinta a voastra sau problema aparuta. Am competenta de a recomanda, decoratiunile, florile, prestatorii de servicii, localurile si saloanele de nunti, astfel incat tu sa eviti negocieri neplacute, sa scutesti bani si timp, singura a grija a voastra sa fie aceea de a te distra la propria nunta. Aveti incredere in mine si veti avea reusita nuntii voastre. tel.07864384996,fb - Coordonator evenimente Londra, UK, mail-officedecoratiuni@yahoo.com