joi, 3 martie 2011

TANGOUL ARGENTINIAN- bucuria de a dansa in doi..

http://infobrasov.net
http://infobrasov.net
Tango argentinian la Brasov - grupa incepatori

Cursul de tango, organizat de Tango Nada Mas Brasov, se va desfasura in fiecare marti, de la ora 19, in Liceul Aprily Lajos (sala festiva, corpul C), str. Dupa ziduri nr.3.
"Tangoul argentinian este un dans social si un gen muzical care provine din Buenos Aires ( Argentina ), cu influente din cultura spaniola si africana, iar dansurile din ceremoniile candombe ale fostilor sclavi au ajutat la "modelarea" tangoului zilelor noastre.
Fundamental in Tango este "mersul impreuna cu partenerul si muzica", - muzicalitatea fiind un element foarte important in tango. In dans, domnii invita doamnele sa "paseasca" pe muzica, apoi le acompaniaza. Un bun dansator este cel care te face sa "vezi" si sa simti muzica.
Tangoul argentinian se bazeaza pe improvizatie si nu are varsta.
Astazi exista diverse stiluri de tango: tango argentinian, tango uruguayan, ballroom tango (stil american si international introdus in 1922 in repertoriul competitiilor sportive ).
In SUA, tangoul argentinian este adesea confundat cu ballroom tango, desi acesta din urma este un derivat al tangoului argentinian".
Organizaotirii vin in intampinarea iubitorilor de tango care doresc foarte mult sa invete acest dans cu o oferta speciala: 50 lei/persoana pentru 4 lectii si 4 practica.
Beneficiaza de aceasta oportunitate cei inscrisi in data de 20 si 21 februarie 2011.

http://www.tangobrasov.ro/index.html





trebuie sa ascultati asta este obligatoriu daca iubiti tangoul ............................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Despre mine

Fotografia mea
Pot deveni coordonatorul nuntii voastre (Wedding planner), capabil sa adune elementele necesare pentru nunta, sa le coordonez perfect in timp record. Cunosc traditiile, protocolul si eticheta din ziua nuntii. Alcatuim impreuna lista de cheltuieli, desfasuratorul, impreuna vom gasi solutii la orice dorinta a voastra sau problema aparuta. Am competenta de a recomanda, decoratiunile, florile, prestatorii de servicii, localurile si saloanele de nunti, astfel incat tu sa eviti negocieri neplacute, sa scutesti bani si timp, singura a grija a voastra sa fie aceea de a te distra la propria nunta. Aveti incredere in mine si veti avea reusita nuntii voastre. tel.07864384996,fb - Coordonator evenimente Londra, UK, mail-officedecoratiuni@yahoo.com